péntek, július 28, 2006

Nekem iiiis!!!

A Fidesz is megszólalási lehetőséget kér a tévétől

Ez vicc. Borzasztó vicc. Vagy a tökéletes politikai infantilizmus megnyilvánulása. A miniszterelnök mondott egy jelentékenynek egyáltalán nem mondható beszédet, felhasználva a miniszterelnök, mint közjogi méltóság és országos vezető lehetőségét - a köztévében. Ugyan nem világos, hogy miért és miért azt amit, stb, de végül is ő a miniszterelnök, megteheti.

Erre hogy reagál a Fidesz? Mint egy óvodás, akinek pont ugyanaz a játék kell, amivel a másik is játszik. Miért kellene megkapnia a Fideszből bárkinek pont este nyolckor pont hat percet, ugyanúgy, ahogy a miniszterelnöknek? Talán ViktorViktor az igazi és égi Magyarország miniszterelnökének képzeli magát? Elment a józan eszük? Nincs más megszólalási lehetőségük? Ne vicceljenek már!

Ha reagálnak erre, akkor csak a jelentőségét ismerik el. De, ha már feltétlenül, akkor beszélgessenek egy jót a HírTv-ben, írjanak egy hosszú cikket a Magyar Nemzetbe vagy a Népszabadságba, a honlapjukra, blogjukba (ja, azt nem haználják, mert ahhoz ...), vagy fogadják el az MTV meghívását, tartsanak sajtótájékoztatót, kisnagygyűlést, stb.

Az ún. értelmes és felelős ellenzéki politizálás jellemzője az lenne, hogy nem ugyanolyan lehetőségeket követelnek (ami egyébként nem illeti meg őket, egészen érthető okokból), hanem értelmes alternatívát kínálnak - amit persze nem, mert egyelőre úgy tűnik, elég a Fidesznek, ha a közvéleménykutatásokat megnyeri.


Technorati Tags     ,,