csütörtök, szeptember 06, 2007

Egy kis reklám

Against All Modernity: az erős érvek világa - az igazság a balon van.
Aki Vogelint idéz blogja elején, nem lehet rossz, többek között ezért is került az oldalsávba (meg a viszonosság okán is). Egy eretnek (konzervatív) szociológus blogja.

A Baloldal Neóját olvasva talált erős érveket. Aki természetesen a Nagy Gonosz V-vel foglalkozik. Hogy Vona Gábort meghívta évekkel ezelőtt a saját polgári körébe. Micsoda vakság, ugye? Nem tudta előre, hogy hat évvel később az egy rettenetes veszedelmet fog életre hívni, mind az 55 gárdistájával. Én is jelentkezem a vakok közé, ó mindentlátó Neo! A Jobbik egészen elfogadható szervezetnek tűnt még néhány éve. Úgy látszott, friss színt hoznak az elnehezült Fidesz mellé. Nem ez történt, elmentek jobbos ezoterikusnak.
Pedig pedig! Esetleg ismertethetnék a miniszterelnökkel saját kollégáinak megállapításait a törvényalkotás színvonaláról (Heti válasz). De aki látott minisztériumot az elmúlt évekbenm annak ebben semmi új nincs. Ja, hogy azt nem lehet elintézni egy kis fasisztázással? Gondolkodni kellene, ami erőfeszítést igényel. Hatástanulmányt íratni, amihez idő, adat, szakértők, vita kell. Meg stratégia. Nem nagyívű, ám semmitmondó víziók modernségről, felelősségről, és néhány gyerünk, csináljuk meg.
Stratégia, ami átgondolt, ahol célok vannak, ami mögött kormányozni tudás áll. De ez az, ami nem megy. Van helyette kapkodás és kampány.
Azért ne feledjük: minden országnak olyan kormánya van, amilyet megérdemel.




Powered by ScribeFire.