csütörtök, augusztus 23, 2007

Habosított semmi

inforadio.hu - Gyurcsány: Tartsák szemmel a Magyar Gárdát!
Már megint a Magyar Gárda. akik oly nagy veszélyt jelentenek szeretett köztársaságunkra. Talán a helyén kellene kezelni az ügyet: az ügyészség nyilván magától is alaposan foglalkozna ezzel a szervezettel, hiszen a fegyveres kiképzés, honvédelem megszervezése nem éppen civil feladat. A titkosszolgálatok meg beépülnek, hiszen valószínűleg elég információjuk van ezekről a csoportokról.
De nem, Fletó ráerősít a félelmekre, mert jól jön neki, és csak az alkalomra les, hogy OV-t is besorolja a gárdisták közé. Ahelyett, hogy lényeges kérdésekkel foglalkozna (az állam szerepe, pl.). Pedig, ha annyira fontos neki a köztársaság, igazán hallgathatna az egyik alapítóra.
Nem érdekes, hogy ma, amikor állítólag a kirekesztés a küszöbön áll, a teljes politikai elit egyértelműen elítéli a leghalványabb ilyen jelenséget is? Hogy is van ez? A közt. polgárai kirekesztenének, de az okos politikusok nem hagyják? Esetleg az egész nem más, mint a ballib virtuális bunkósbotja, inkvizíciója a velük egyet nem értők felé?
Ez is csak habosítás.


Powered by ScribeFire.