hétfő, július 23, 2007

Majdnem jubileum

Kicsit több, mint egy hónapja nézegetem újra a látogatottságomat. Semmi meglepő eredmény. Innét biztos van hová fejlődni. Esetleg rájöhetnék végre, hogy dögunalmas vagyok, és rosszat, rosszul írok amúgy is, ergo fejezzem abba az egészet (Ezzel már majdnem az egyik linkelt blog önmarcangolását sikerült elérnem).
305 látogatás, 268 egyedi látogatótól. A látogatók kétharmada hivatkozó oldalakról téved ide. Nagy bánatomra a gondola fórum+ csak a negyedik. Időnként megtalálnak Gugliból is. Pl.: "mindent a népért, semmit a nép által", "konzervativ ateista" (legelső!) és természetesen a szélsőjobb találati listáját is vezetem. A nagyobb magyar városokból is előfordult már, hogy látták ez az oldalt. A többség budapesti, és debreceni, esztergomi, soproni és szegedi olvasóm is van, de pl. Pozsonyból is jártak itt kétszer.
A látogatók 94%-a Windowst használ, de van Mac és Linux használó is. A böngészők közül dominál az IE (52%), a Firefox sajnos "csak" 42%-on áll (a maradékon az Opera, Mozilla és a Safari osztozik).
Ezzel be is fejezem a semmi gyúrását.


Powered by ScribeFire.