szerda, május 24, 2006

Még mindig Fidesz

A Fidesz elfogadta a választások eredményét. Azon lamentálni, hogy érvénytelen volt, vagy csaltak, eléggé értelmetlen. Tessék erős érveket hozni az érvénytelenség mellett, elmenni az UniJóba, tiltakozni, vagy hasonlók. A választási bizottság beszámolóját leszavazni elég kevés, ha a választások eredményeit elfogadják.

Ez a probléma természetesen elkerüli a lényeget. A Fidesz politizálása ezzel együtt rossz, és nem látszik, hogy változtatnának. Elég arra, hogy jó ideig a legnagyobb ellenzéki párt legyenek, mert pl. azzal együtt, hogy elégedetlen vagyok a politikájukkal, jobb híján szavazok rájuk, de ez kevés, nagyon-nagyon kevés. Elő kellene jönni a homokvárból, és körülnézni, hogy mi a valóság. Ott az a méretes képviselőcsoport - nevezzenek ki egy statisztika felelőst, aki adatokat szerez, amivel alátámasztják a mondandójukat. Ja, és mielőtt valaki azzal jönne, hogy statiszta hivatal, érveljen. Nem azzal, hogy a csúnya kommancsok kirúgták Mellár Tamást (tényleg szemét ügy), hanem statisztikai érvekkel.

Amúgy munka lenne. Meg kellene védeni az országot a reformdühtől, visszafogni a túlzásokat, támogatni ami jó, mert nincs két Magyarország.


Technorati Tags