kedd, november 01, 2005

Furcsányságok a szekrényből

Két esemény a miniszterelnökkel kapcsolatban

  1. A fészekrakók: nem elég, hogy elmegy ünnepelni, az egérlyukba vállalt két gyereket húszéves részlettel súlyosbítva, de még ócsít is, egy ún. ajándékkal. Ha én lennék az ország milliomos miniszterelnöke, és ilyen módon ünnepeltetném magamat, legalább nem 20000 ft-ért vennék valami vackot, hanem eljátszanám a nagylelkűt. Világos, hogy magánzsebből meg stb., de ha akkora magánzsebem lenne legalább ahhoz mérten ajándékoznék.
  2. Mint kisztitkár sem tétlenkedett, és már akkor is a Fidesz ellen. Az egész nem lenne nagy ügy, csak a politikai csata nem éppen nyilvánosság elé való része - ma. De akkor nem egyenlő felek álltak a politika porondján. Gyurcsány és a kommancsok egy törvénytelen és zsarnoki hatalmat védtek, és talán a mostani minieln tevékenységének köszönhetően is az ellenzéki szervezet felszámolására tettek kísérletet (vagy legalábbis javaslatot). Újra előbukkant a mocskos múlt.
  3. Rendszerváltást, igazit! Végre nevezzük a zsarnokságot zsarnokságnak, az illegitim hatalmat törvénytelennek, kiszolgálóit pedig kollaboránsnak, mini-quislingeknek!